Welkom bij RUIG

RUIG neemt uw kind mee buiten de gebaande paadjes: klimmen, stoeien, rennen, oerkreten brullen, monsters vangen, grenzen verleggen. Resultaat: een uitgelaten en opgeladen kind met een grote grijns (oh ja, en… onder de modder!)
Ruig_veer_CMYK

Waarom RUIG?

RUIG biedt tegengas in tijden van iPads, prestatiedrang en het obsessief vermijden van risico’s. We bieden kinderen de ruimte om spelenderwijs hun eigen grenzen te onderzoeken, te fantaseren en zelf risico’s in te schatten. Onverantwoord? Integendeel!

Ruig_blad_CMYK

Programma’s RUIG

Tijdens elk seizoen biedt RUIG doorlopende programma’s aan van acht weken. Daarnaast organiseren we kinderfeestjes, vakantieactiviteiten en activiteiten op maat. Voor scholen, BSO, kinderopvang of een groepje kinderen bij u uit de buurt bijvoorbeeld.

Ruig_spoor_CMYK

Aanmelden RUIG

Yes! U kunt uw kind vanaf nu inschrijven voor het nieuwe lenteprogramma dat start in de week dat de lente begint, 21 maart! U kunt gemakkelijk via het inschrijfformulier uw kind aanmelden voor een van onze groepen. Er is een maximum aantal deelnemers per groep, dus wees op tijd!

#RUIG

AANMELDEN

Wil je mee op avontuur? Meld je dan direct aan voor een van onze RUIG activiteiten!

#RUIGHAARLEM

RUIG nieuws

Ruig is vernieuwend! Check hier al het nieuws rondom RUIG

RUIG nieuwsbrief

Vul hieronder uw email adres in en blijf op de hoogte van alle leuke RUIG ontwikkelingen.