Veelgestelde vragen

Tel: 06-11524833
E-mail: info@scopoatletico.nl

 Voor kinderen vanaf 4 jaar.

 Bereikbaar van 09.00 – 17.30.

Algemene vragen

Wanneer gaat een activiteit niet door?

De activiteiten gaan in principe altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Natuurlijk moeten de kinderen wel gepaste kleding dragen (denk aan regenlaarzen en regenpakken bij slecht weer). In geval van noodweer, worden de activiteiten uiteraard afgelast in verband met de veiligheid. Als de activiteit door RUIG wordt afgezegd, dan wordt de mogelijkheid geboden om deze op een ander moment in te halen.

Als het regent, gaan jullie dan naar binnen?

Nee, wij hebben geen binnenvariant. Wat we hebben gemerkt is dat de RUIG activiteiten terwijl het regent heel leuk kunnen zijn! Bovendien zijn de kindjes niet van suiker, zolang ze het maar niet koud hebben. Dus …. there is no such thing as bad weather, only bad clothing! 😉

Mijn kind heeft een allergie of gezondheidsprobleem, hoe kan ik dat aangeven?

Bij het inschrijven kun je bij de opmerkingen de allergie of gezondheidsproblemen aangeven. Dan kunnen wij er van te voren rekening mee houden. Laat het ook bij de eerste les weten aan de RUIGeleider.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Als mijn kind toch niet kan, kan ik een RUIG activiteit annuleren?

Bij verhindering van een kind om een activiteit bij te wonen, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Binnen het achtwekenprogramma mag 1 activiteit verzet worden binnen een maand, mits de geplande activiteit is geannuleerd tot maximaal 24 uur voor aanvang van de activiteit.

Bij een aanmelding voor een eenmalige activiteit is het mogelijk om de geplande activiteit te verzetten tot maximaal 24 uur voor aanvang van de activiteit.

Er is geen restitutie van geld. 

Kan mijn kind een keertje komen kijken, om te weten of het iets voor hem/haar is?

Jazeker, voor aanvang van een achtwekenprogramma bieden wij een aantal snuffelRUIG momenten. Kinderen die nog nog nooit mee zijn geweest kunnen dan een vleugje RUIG opdoen. 

Ook kan je jouw kindje eenmalig opgeven, maar de kosten liggen hiervan hoger dan wanneer je jouw kind opgeeft voor het volledige achtwekenprogramma. Om je aan te melden voor een losse keer kun je contact opnemen met ons opnemen via info@scopoatletico.nl.

Gaan jullie activiteiten ook in de schoolvakanties door?

In de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen. Wel zijn er in de vakanties de RUIG dagen waar je jouw kind voor kunt inschrijven.

Is er een minimum aantal kinderen om een groep door te laten gaan?

Ja, wij starten onze groepen vanaf vier kinderen. Als het er minder zijn, wordt er contact gezocht om aan te sluiten bij een andere groep of de activiteit te annuleren.