Veelgestelde vragen

 Tel: 06 13410928
E-Mail: info@ruig-haarlem.nl

 Voor kinderen vanaf 3 jaar.

 Bereikbaar van 09.00 – 17.30.

Algemene vragen

Wanneer gaat een activiteit niet niet door?

De activiteiten gaan in principe altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Natuurlijk moeten de kinderen wel gepaste kleding dragen (denk aan regenlaarzen en regenpakken bij slecht weer). In geval van noodweer, worden de activiteiten uiteraard afgelast in verband met de veiligheid. Als de activiteit door RUIG wordt afgezegd, dan wordt de mogelijkheid geboden om deze op een ander moment in te halen.

 Als het regent, gaan jullie dan naar binnen?

Nee, wij hebben geen binnen variant. Wat we hebben gemerkt is dat de RUIG activiteiten terwijl het regent heel leuk kunnen zijn! Bovendien zijn de kindjes niet van suiker, zolang ze het maar niet koud hebben. Dus …. there is no such thing as bad weather, only bad clothing! 😉

Mijn kind heeft een allergie of gezondheidsprobleem, hoe kan ik dat aangeven?

Stuur ons een mailtje met de informatie hierover en laat het de eerste dat je kind bij RUIG mee komt doen weten aan de trainer.

Hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Dat kunt u lezen in de algemene voorwaarden en daarnaast tekent u een eigen risicoformulier voordat uw kind met RUIG meegaat.

Als mijn kind toch niet kan, kan ik een RUIG activiteit annuleren?

Bij verhindering van een kind om een activiteit bij te wonen, vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. Binnen het achtwekenprogramma mag 1 activiteit verzet worden binnen een maand, mits de geplande activiteit is geannuleerd tot maximaal 24 uur voor aanvang van de activiteit.

Bij een aanmelding voor een eenmalige activiteit is het mogelijk om de geplande activiteit te verzetten tot maximaal 24 uur voor aanvang van de activiteit.  In uw eigen dashboard op de website kunt u de activiteit annuleren en direct verzetten binnen een maand.

 Er is geen restitutie van geld. 

Kan mijn kind een keertje komen kijken, om te weten of het iets voor hem/ haar is?

Jazeker, voor aanvang van een achtwekenprogramma bieden wij een aantal snuffelRUIG momenten. Kinderen die nog nog nooit mee zijn geweest kunnen dan een vleugje RUIG opdoen. Voor aanvang van het zomerprogramma vinden ook weer aantal  SNUFFELRUIG-en plaats. 

Ook kan je jouw kindje eenmalig opgeven, maar de kosten liggen hiervan hoger dan als je jouw kind opgeeft voor het volledige achtwekenprogramma. Aanmelden voor een losse keer kan via www.ruig-haarlem.nl/agenda.

Gaan jullie activiteiten ook in de schoolvakanties door?

In de schoolvakanties en op nationale feestdagen gaat het achtweken programma niet door (zie kalender). Tijdens de schoolvakanties biedt RUIG vakantieactiviteiten die(los) geboekt kunnen worden.  Zie hiervoor het blokje “vakantieactiviteiten”.

Is er een minimum aantal kinderen om een groep door te laten gaan?

Ja, wij starten onze groepen vanaf vier kinderen. Als het er minder zijn, wordt er contact gezocht om alsnog aan te sluiten bij een andere groep of af te zeggen.