Nieuws

RUIG Special – De Ruige Roedel

Vor de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar bieden we RUIG Specials aan! Een reeks heel toffe én echte RUIGE Specials, die je allemaal moet meemaken! De eerste in de reeks is………De Ruige Roedel.

De wolf is terug in Nederland, dus we kunnen hem maar beter leren kennen. i.s.m. het Nationaal Park Zuid – Kennemerland hebben wij een toffe expeditie ontwikkeld, helemaal in RUIG stijl uiteraard!

‘Een avontuur die elk kind moet ervaren’

Tijdens de  expeditie De Ruige Roedel kruipen we met de kinderen in de huid van een wolvenroedel. We gaan als roedel door het park en komen allerlei avonturen en uitdagingen tegen. We vragen ons bij elke situatie af ‘Wat zouden de wolven doen?’. We komen er dan achter dat de wolf een inspirerend en tof beest is ,waar wij als mensen veel van kunnen leren.

De eerstvolgende Ruige Roedel staat gepland op zaterdag 23 februari. Aanmelden via de Activiteitenkalender van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Wil je nou je eigen wolvenroedel samenstellen? Dat kan. De Ruige Roedel is ook te boeken voor scholen, bso’s of wie maar wilt.