RUIG biedt verschillende programma’s! Zo hebben we programma’s van een aantal weken, kinderfeestjes,  RUIG Specials , schooluitjes en activiteiten op maat.

ACHTWEKEN PROGRAMMA

Elke seizoen bieden we een acht-weken programma aan. Helaas lukt het niet om dit najaar van 2019 een vast programma aan te bieden. Mocht er interesse zijn in deelname begin 2020, dan kan je een mail sturen naar info@ruig-haarlem.nl en dan ontvang je een mailtje als er een nieuw programma start!

Woensdag
  • Woensdag
  • Zaterdag
MINI & MAXI

RUIG SPECIALS

Yes RUIG biedt vanaf 2019 hele toffe RUIG Specials, voor kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar!  Hoe tof is het om je te verdiepen in een specifiek onderwerp.  Uiteraard in een RUIG-jasje! Dus stoer, spannend en waarbij de kinderen in de lead zijn. Eigen creativiteit wordt gevraagd en prachtige levenslessen wordt jouw kinderen bijgebracht.

De eerste RUIG special is niet de minste! Namelijk De Ruige Roedel. De wolf is terug in Nederland, en daar maakte wij in samenwerking met het Nationaal Park Zuid-Kennemerland een prachtige interactieve expeditie van. Tijdens De Ruige Roedel kruipen we met de kinderen in de huid van een wolvenroedel. Aan de hand van spannende en avontuurlijke situaties leren we de wolf kennen. ‘Wat zouden de wolven doen?’ is de rode draad van de expeditie.

De eerstvolgende is op 23 februari in de voorjaarsvakantie. Aanmelden via  de activiteitenkalender van het Nationaal Park. 

VOOR IEDEREEN

RUIG FEESTJE

Bij RUIG ben je aan het juiste adres voor een avontuurlijk buitenfeestje. RUIG organiseert feestjes voor kinderen in de leeftijd van 5 – 9 jaar. Een waar succesnummer uit het assortiment! Echt het hele jaar door!

Druk op de button hiernaast en download de pdf voor alle informatie.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op andere tijden of beschikbaarheid? Stuur dan een mailtje naar feestjes@ruig-haarlem.nl. Geef in het mailtje in ieder geval aan de datum en tijd, het aantal kinderen en de leeftijd van de jarige jop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. En dat rijmt :).

NAAR JOUW WENS

SCHOOLUITJE/ ACTIVITEIT OP MAAT

RUIG biedt ook Activiteiten op Maat aan. Zo bieden wij programma’s voor scholen, crèches en BSO. Wilt u een leerzaam dagje in de duinen? Een dag die helemaal aansluit bij de Scandinavische Outdoor Schools?

Maar ook als particulier, school of bedrijf kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marieke via marieke@ruig-haarlem.nl. Bellen kan ook: 06-18334078.